Мер Нью-Йорка Адамс з’являється в прямому ефірі на WABC 7 “Eyewitness News Morning @ 10”

Мер Ерік Адамс:  За останнє десятиліття ми побачили, наскільки онлайн-світ може викликати залежність і переповнювати: діти потрапляють до контенту, до якого вони не готові, порушують навчальний процес і серйозно шкодять їхній самооцінці та добробуту, TikTok, Instagram , Facebook, Snapchat і YouTube. 

Як ми оголосили минулого місяця у зверненні до штату міста, ми повинні вжити заходів, щоб захистити наших дітей від шкоди в Інтернеті, включно з зростаючою небезпекою, яку становлять соціальні мережі.

[Відео закінчується.]

Лорен Ґлассберг:  Ця дія зараз у формі судового позову. Нью-Йорк подає до суду на соціальні мережі. Ви щойно чули це від тамтешнього мера. Це стосується психічного здоров’я. Компанії соціальних медіа кажуть, що вони вносять зміни, щоб захистити молодь, але що ще можна зробити і які вимоги має місто до цих онлайн-гігантів.

Сем Чемпіон:  Зараз до нас приєднується мер Ерік Адамс. Мер Адамс, ви з нами? Це Сем, Лорен і Майк. Як справи, сер? Ми любимо, коли ти приходиш на шоу. Отже, дякую.

Мер Адамс:  Дуже дякую.

Чемпіон:  Я думаю, що більшість людей поділять вашу стурбованість. І коли я чую позов, я думаю, що час говорити закінчився, я хочу діяти. Отже, скажіть мені, що ви хочете, щоб вони зробили.

Мер Адамс:  Дякую. І це так важливо. І ми хочемо бути ясними. Справа не в змісті, а в поведінці. І поведінка за допомогою цієї нової термінології, яка була введена в наше життя, називається алгоритмами. Це використання того, як ви затягуєте людей у ​​ці темні кутки на нашій платформі соціальних медіа, і, зокрема, з нашими дітьми віком до 14 років, де їхні мізки розвиваються, їхні характери були розвинені. Протягом багатьох років ми були свідками того, що соціальні мережі справді безвідповідально підходили до наших дітей і затягували їх у це темне місце.

Ґлассберг:  Ви знаєте, наприкінці січня в Сенаті відбулися слухання саме з цього питання, і вони просто нічого не зробили з точки зору розробки масштабного закону чи контролю тих типів алгоритмів соціальних мереж, про які ви говорите. . Отже, чому це доводиться робити Нью-Йорку?

Мер Адамс:  Ну, це найбільший муніципалітет у країні, який подає позов у ​​рамках цих скоординованих зусиль. Були менші судові процеси по країні, і навіть AG брав участь у судовому процесі такого характеру.

Ми знаємо, що якщо ми не підемо з фронту, будучи містом Нью-Йорка з найбільшою… однією з найбільших шкільних систем у нашій країні, ми бачимо вплив наших дітей і того, як програми та платформи соціальних мереж фактично впливаючи на їхні когнітивні здібності, здатність зосереджуватися, як це використовується як інструмент для демонстрації антисоціальної поведінки, як-от їзда на верхах потягів, бійки в наших школах, усі ці речі, які стурбовані батьками, і ми стурбовані приблизно як місто.

Майк Марза:  Ми будемо уважно стежити за цим, мер. Дякую тобі за це. Але поки ви тут, ми хочемо запитати вас про кілька інших проблем, з якими стикається місто, включно з кризою мігрантів. Я знаю, що ви активно говорили про це, називаючи це національною кризою, і це правда, якщо подивитися на те, з чим мають справу деякі інші міста, і ми можемо зрозуміти, чому ви класифікували це як національну кризу.

Проте Нью-Йорк залишається містом-заповідником. Отже, знаючи все, що ви знаєте прямо зараз, маючи справу з цією кризою, як голова цього міста, чи повинен Нью-Йорк і надалі залишатися містом-заповідником?

Мер Адамс:  Так, ми повинні. Це місто іммігрантів, і ми маємо багату історію, починаючи з часів мера Коха, коли він видав перший указ про міста-заповідники. І це не те, про що я говорю, про концепцію міста-заповідника, яке дозволяє тим, хто є іммігрантами, які приїжджають сюди, не передати їх ICE.

Для мене проблема і про що я хочу продовжити розмову, це ті, хто вчиняє серйозні насильницькі дії в нашому місті. Я не вірю, що їм варто дозволити залишатися в нашому місті. Департамент поліції Нью-Йорка та міські органи не можуть координувати дії з ICE, коли ви маєте справу з такими особами, як ваш постійний порушник насильницьких дій.

Це проблема міста-заповідника. Містом-заповідником повинні бути ті, хто хоче втілювати американську мрію, а не ті, хто хоче порушити її насильством, як це зробили деякі.

Ґлассберг:  Ми бачили приклад такого насильства на Таймс-сквер щодо поліцейських Нью-Йорка, членів NYPD. Але коли ми говоримо про насильство в місті, і я знаю, що є статистика, яка може показати, що є сплеск тяжких злочинів або нападів суто на транспорті.

Ми знаємо цифри, але серед ньюйоркців і туристів досі існує відчуття, що в місті все ще недостатньо безпечно. Отже, що ви можете зробити? І я знаю, що це не обов’язково проблема мігрантів, хоча проблема Таймс-сквер була пов’язана з мігрантами.

Мер Адамс:  Ні, це не так. Переважна кількість мігрантів і шукачів притулку тут намагаються здійснити американську мрію, яку намагалися здійснити всі наші предки.

Ми все ще найбезпечніше велике місто в Америці, і ми повинні чітко це розуміти. Але я згоден з вами на 100 відсотків. Я казав це з першого дня вступу на посаду. Справа не тільки в статистиці, наскільки добре ми працюємо, а й у тому, наскільки добре почуваються люди.

Ми все ще маємо рекордну кількість туристів, 62 мільйони минулого року. Ми все ще спостерігаємо спад злочинності в місті. Але моє головне бажання — продовжувати пригнічувати почуття людей. Ми повинні відчувати себе в безпеці в нашому місті, інакше ми програли всю мету. І Департамент поліції Нью-Йорка робить чудову роботу, роблячи це, і ми будемо продовжувати це робити.

Ґлассберг:  Отже, більше офіцерів або як ви змушуєте людей це відчувати?

Мер Адамс:  Чудове запитання. Видимість. Ми називаємо це всюдисущістю в поліції. Ми справді змінили присутність поліції. Ми перевели наші офіси в транзитну систему на 12-годинні екскурсії, що дозволило їм більше часу перебувати в потягах і гуляти платформами.

Ми повинні повернутися до тих днів, які я пам’ятаю в дитинстві, коли ви насправді бачили того офіцера-побійника, де вони фактично брали участь, рухаючись через систему. Ніщо не приносить нам більшого комфорту, ніж коли ви сидите в поїзді пізно ввечері або навіть рано вдень і бачите того офіцера поліції, що йде крізь поїзд. Ця уніформа — це всюдисущість, у яку ми хочемо вірити, і ми вважаємо, що вона може змінити відчуття, які виникають у людей, оскільки ми справді знижуємо злочинність.

Глассберг:  Я розумію. Я розумію, коли той офіцер пхає головою у вагон метро.

Чемпіон:  Так, це так.

Ґлассберг:  Мені це подобається.

Чемпіон:  Це правда.

Глассберг:  Отже, я розумію.

Чемпіон:  І на розі ми теж це розуміємо, і ми всі були тут протягом тривалого часу, щоб згадати ті часи.

Мер Адамс, дякую, що прийшли поговорити про це. Це важливі розмови, які ми ведемо вголос із жителями нашого міста, щоб ми всі могли зрозуміти, що в цьому місті все потрібно налагоджувати. Ми повинні дивитися на них важливо. Отже, дякую, що прийшли це зробити.

Мер Адамс:  Дякую. Піклуватися.

Чемпіон:  Ви теж, мер.

Глассберг:  Дякую, мер.

Марза:  Дякую. До речі, маючи справу з позовами щодо соціальних медіа, які зараз подано містом, ми повинні додати, що ці компанії відповіли представнику Google, назвавши звинувачення неправдивими, додавши, що надання молодим людям безпечного досвіду завжди було ядро їхньої роботи.

Meta, TikTok і Snapchat заявляють, що працюють над тим, щоб забезпечити безпеку та підтримку молодих людей в Інтернеті, і продовжуватимуть вирішувати проблеми в галузі. Залишайтеся на зв’язку. 

15 лютого 2024 року, Манхеттен, Нью-Йорк

Джерело:  NYC.gov – Midtown Tribune news
Big New York news

НОВИНИ РОСІЙСЬКОМОВНОГО НЬЮ-ЙОРКА МАНХЕТТЕН БРУКЛИН КВІНС СТАТЕН АЙЛЕНД БРОНКС НЬЮ-ДЖЕРСІ новини США

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.