Хто найбільший ворог України і як його перемогти? DIASPORA UA

Думка української діаспори про те, що відбувається у США – від Вашингтона до Нью-Йорка. Чому “демократи” вимагали, щоб українська діаспора дзвонила і вимагала замість Ленд Ліза 61 мільярдів доларів допомоги – конгрес проголосував півтора місяці тому. Байден дав за півтора місяці 900 мільйонів. А де решта грошей? Чому посол України Маркарова мовчить?
Допомога України – це пряма відповідальність Байдена. Не дивлячись усі кричали та вимагали провести закон – закон прийнято, допомога в Україну не йде.
Те, що про це мовчить “українське суспільство” – журналісти, політики, вони працюють проти допомоги захисникам України на фронті.

Як український сайт, що існує на кошти американських грантів та фонду Сороса – створив “чорні списки” в якому були занесені американські республіканці. Зараз Конгрес США виніс на обговорення забрати в українських ЗМІ американську допомогу – оскільки на ці гроші ведеться інформаційна атака на американських республіканців. Атака на Ілона Маска – завдяки якому інтернет існує в України і продовжує працювати на фронті.
175 засобів масової інформації в Україні, як з’ясувалося, фінансувалося адміністрацією Джо Байдна, щоб перешкодити вигнанню Байдена з Білого Дому.

Конгрес зробить допомогу Україні – а адміністрація Білого Дому Байдена ріже.
Журналісти використовують тактику – що якщо щось хороше, то продажні журналісти пишуть, що це зробив Байден, а якщо щось просте, то журналісти пишуть “це Америка винна”.

Абсолютна більшість американців хоче, щоб у Білий Дім повернувся Дональд Трамп. Коли в Білому Домі був Трам – світова ціна на нафту була нижчою за собівартість у РФ.
На думку виступаючих, тому що в США були вкрадені вибори 2020 року свою частку внесла і влада України.

Як фінансовані на державні гранти “радіо” “Голос Америки” “Свобода” – підручник з “дезінформації” у війні проти американських республіканців. Свобода називає республіканців у палаті представників “трампістами” і прив’язують їх висловлювання нібито до Росії. Наведена стаття Свободи просто просякнута ненавистю до республіканців та Трампи – як і більшість матеріалів на “Голосі Америці” – “Свобода” які у своїх матеріалів збуджують у читачів та глядачів своїх ресурсів ненависть до президента США Трампу – вважають провідні розслідувачі DIASPORA UA.


Видео Diaspora UA

Юрій Підвальний 🟢Youtube: https://www.youtube.com/@UCyDslDAIY_U… 🔴 ТРАМП vs ПУТІН | НА ГРАНИ МИРА І ВОЙНИ | ХРОНОЛОГІЯ 2016-2020 | 🦅ТАБАХ https://youtu.be/j3bTpzPDt6k?si=JH6JL… 🔴 Кому вигідний гей-парад у Києві під час війни? https://youtu.be/DDSIalakfj0?si=9Rnpu… 🟢Youtube: https://www.youtube.com/@UCyDslDAIY_U… 🔴 Diaspora UA: 🔴 Твіттер: https://twitter.com/diaspora_ua @Diaspora_UA 🔴 YouTube: https://www.youtube.com/@Diaspora_UA 🔴 ФБ: https://www.facebook.com/euvromaydanh… 🟢 Rumble: https://rumble.com/c/c-5196145 🟢Telegram: https://t.me/DiasporaUAinUSA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.